dna strand
TEHNIKE DELTA ISCJELJIVANJA


Prvi stupanj – STANIČNO REPROGRAMIRANJE


Intencijska energetika sustav je duhovnog iscjeljivanja te kreativnog djelovanja koje zahvaća one procese unutar čovjekovog bića i oko njega koji zahtijevaju svjestan i aktivan utjecaj, odnosno odgovarajuće programiranje utemeljeno na slobodnoj volji te izraženo intencijski. Nisu svi aspekti čovjekovog bića podložni programiranju, ali neki ne mogu funkcionirati optimalno ako ih čovjek sam ne programira prema svojim najvišim/najdubljim težnjama, odnosno u skladu s vlastitim Jastvom te sveopćim Duhom koji ga okružuje.

Iako na ovaj svijet dolazi kao biće određeno najrazličitijim utjecajima, čovjek svakako ima i slobodnu volju te je njegova dužnost koristiti je. Dometi slobodne volje onakvi su kakve ih sami odredimo, odnosno verificirani praktičnim postignućima utemeljenima na takvoj volji. Želim naglasiti da slobodna volja igra daleko veću ulogu u ljudskim životima od one koju smo naučeni upotrebljavati. Na primjer, čovjek je sam odgovoran za vlastito zdravlje te za svoju kreativnu ostvarenost, a ne medicinske ili obrazovne institucije. Znanje koje nude institucije može biti pomoćno sredstvo, ali nikako ne i temelj nečijem zdravlju ili kreativnoj ostvarenosti. Pravi je temelj čovjekovo Jastvo, odnosno njegov rad na očuvanju i manifestaciji svojih izvornih kvaliteta.

U trenutku kad sam se osobno uvjerio u postulat koji kaže da je čovjek sam kreator vlastite sudbine započeo sam potragu za tehnologijom koja će i u konkretnom smislu omogućiti da se ovakva teorija pretvori u praksu. Nakon skoro dvadeset godina istraživanja kreirao sam (na temelju vlastitih otkrića te znanja preuzetog od drugih) kompleksan sustav duševnog čišćenja te duhovnog razvoja, ali se proces nastavio i dalje, prema stvaranju sustava direktnog utjecaja na tjelesno stanje i kreativni proces. Intencijska energetika posljedica je takvog procesa i predstavlja jedan zaokružen, jasan i sređen sustav neposrednog kreiranja vlastitih unutarnjih stanja, tjelesne dobrobiti te životnih okolnosti. Danas je takav sustav podijeljen na pet radionica – Stanično reprogramiranjeRe-kreiranje svjetlosnog tijelaStanično potenciranje, Re-kreiranje zvjezdanog tijela te Aktivaciju duha.

Stanično reprogramiranje je napredna radionica, namijenjena osobama koje se bave energetskim radom te onima koji žele svoj život posvetiti univerzalnom duhovnom principu SVJETLA. Nastala na temelju tehnika DNK aktivacije, Stanično reprogramiranje je sustav koji se sastoji od niza praktičnih metoda čija je namjena dovesti Svjetlost na svjestan način direktno u stanice našeg tijela. Posljedice takvog rada su različite – iscjeljenje, revitalizacija, pomlađivanje, jasnoća uma, kreativnost, unutrašnji mir i osjećaj ispunjenja neka su od stanja koja redovito prate ovakav rad.


content dnk econet ru 1 orig


Teme koje se obrađuju na radionici jesu slijedeće:

– aktiviranje naše virtualne DNK kako bismo ostvarili njen puni potencijal;

– reprogramiranje stanične memorije – negativni programi utisnuti u naše stanice transformiraju se u poželjne;

– rastvaranje uzroka staničnih programa – traumatskih događaja i toksičnih vezanosti;

– transformacija “želje za smrću”;

– pročišćenje tjelesnih elemenata – vatre, vode, zemlje, zraka i etera;

– dovođenje energetskog nivoa te titrajne frekvencije naših stanica na višu razinu;

– povezivanje stanica sa Svjetlom kako bismo ih naučili da se hrane direktno Svjetlošću;

– iskustvo “bezgrešnog začeća” – kompletne rekreacije začeća s ciljem povratka osobne moći, zdravlja, karizme i kreativnosti na prirodan i uravnotežen način;

– reparacija naše DNK zvučnom frekvencijom tona Mi (528 Hz), jednog od tonova takozvane “svete solfeggio ljestvice”;

Radionica Staničnog reprogramiranja traje dva dana. Barem dva dana prije tečaja, svi sudionici trebaju se suzdržati od konzumacije alkohola, kofeina i prezačinjene hrane, a pušenje je poželjno smanjiti na minimum.