solfeggiofrequencies.gifsolfeggiofrequencies.gif

TEHNIKE DELTA ISCJELJIVANJA

   Treći stupanj – STANIČNO POTENCIRANJE

Radionica Staničnog Potenciranja direktno se nadovezuje na Stanično Reprogramiranje i Re-kreiranje Svjetlosnog tijela . Riječ je o nadopuni, ali i nastavku izučavanja tehnologije svjesnog utjecaja na stanične procese pa je ovdje riječ o vježbaonici ispunjenoj najrazličitijim elementima – od upotrebe tonova takozvane „svete solfeggio ljestvice “, preko genetičkih popravaka pa sve do rastvaranja tvrdokornih „obrambenih mehanizama“ – energetskih tvorevina u svjetlosnom tijelu koje snažno koče čovjekovu ostvarenost u materijalnoj realnosti. Stoga je riječ o naprednoj radionici, namijenjenoj osobama koje su prošle dva navedena tečaja te upoznate sa sustavima energetskog iscjeljivanja kao što je Reiki, odnosno barem prvim stupnjem Transformacije karmičkih obrazaca.


Ova je radionica namijenjena potpunoj aktivaciji osobnih potencijala, korištenjem skrivenih snaga pohranjenih u donedavno malo poznatih 97% DNK materijala. Ukoliko uzmemo u obzir neka od novih znanstvenih otkrića i odlučimo ih praktično primijeniti, tada čovjekove mogućnosti postaju puno veće od očekivanih, odnosno do sada poznatih. Kako je čovjek biće u potpunosti opremljeno za vlastitu realizaciju, ali bez manuala za upotrebu svojih potencijala, tako je ovaj tečaj još jedna karika u lancu informacija potrebnih za samostalno kreiranje vlastiti sudbine, u skladu s najdubljim unutarnjim težnjama naše Duše, kao i težnjama sveopćeg Duha.

Naime, neinteligentno je očekivati da će se takvi potencijali realizirati sami od sebe ili da će to za nas učiniti „Bog“ – kao univerzalna svijest koja nas okružuje i ispunjava, Bog od čovjeka i bića koja nastanjuju duhovne svjetove zahtijeva korištenje vlastitih potencijala. Usklađenom aktivnošću i svjesnim naporima takva bića u mogućnosti su kreirati najoptimalnije svjetove i oblike postojanja. Prilika, dakle, postoji, ali je mali broj ljudi koristi – zato je svijet u kojem živimo takav kakav jest. Ne-etične osobe s donedavno tajnim znanjima u rukama već tisućljećima kreiraju „pakao na Zemlji“ – na nama je da se odlučimo da li ćemo dozvoliti da se ovakva praksa nastavi ili ćemo uzeti svoju sudbinu u vlastite ruke i sebi, ali i naraštajima koji dolaze, kreirati „raj na Zemlji“. Potencijalno gledano, i jedno i drugo je moguće – sve ovisi o našem odabiru.

*****

nagualsshadowfire.gif

Na radionici se uče mnoge tehnike liječenja, kreiranja i djelovanja uopće utemeljenom na takozvanom “delta stanju svijesti”. Riječ je o stanju u kojem je aktivnost moždanih valova svedena na minimum zaustavljanjem unutarnjeg dijaloga i povratkom u stanje Jednosti. U delta stanju više nema vizualizacije sfera, prolaska kroz nivoe Kreacije i odlaska “na sedmu razinu” – ovdje je riječ o najdubljem mogućem uranjanju u vlastitu unutrašnjtost, praćenom  nepostojanjem mentalnih ili emocionalnih procesa. Naime, do sada je otkriveno da djelovanje iz theta stanja našoj kreaciji daje snagu koju ne bi imala da je napravljena iz alfa ili beta stanja, dakle svakodnevnih i uobičajenih stanja svijesti. Odvajanjem svijesti iz fizičke realnosti u nematerijalnu moguće je u budnom stanju ući u theta nivo. No, kako theta nivo nije konačan, tako nije teško zaključiti da će kreiranje iz još dublje razine, one u kojoj je frekvencija moždanih valova manja od 4 Hz ili svedena na nulu, biti još učinkovotoje negoli ono iz thete.

Iako je ulazak u theta stanje danas dostupan svima koji ga žele koristiti – prvenstveno zaslugom Vianne Stibal i njenog “Theta Healing” sustava – ja još nisam otkrio način da i početnici uđu u deltu. Zato ovaj tečaj teško može biti namijenjen početnicima, ali nije potrebno preveliko znanje i iskustvo da bi se došlo do spremnosti za ovakav rad. Reikisti, polaznici radionica Transformacije karmičkih obrazaca i Intenziva direktnog iskustva Istine imat će puno manje problema sa zaustavljanjem unutarnjeg dijeloga negoli netko tko nema ovakvu pozadinu.

Teme koje se obrađuju na radionici:

– promjena genetskog zapisa,

– energetsko namiještanje kostiju kralježnice i zglobova,

– usklađivanje polariteta,

– spiritualizacija (osvješćivanje) bilo koje prostorno-vremenske pojave,

– rad s devet zvučnih frekvencija kompletne solfeggio ljestvice,

– kreiranje prostorno-vremenskih portala.