Transformacija karmičkih obrazaca, knjiga prva

Transformacija karmičkih obrazaca

Knjiga Transformacija karmičkih obrazaca – Čišćenje individualnih ograničavajućih utjecaja – Knjiga prva bavi se teorijom i praksom procesa karmičkog čišćenja te prati istoimene tečajeve.

Knjiga prva bavi se rastvaranjem individualnih karmičkih obrazaca, dok se knjiga druga bavi i kolektivnim obrascima.

Svojim sadržajem i stilom obje knjige predstavljaju nov proboj na području duhovne literature i tehnologije. 

Promjena vlastite “sudbine” danas postaje moguća kvalitetnim radom na uzrocima karmičkih problema – stoga ova knjiga opisuje metode koje je moguće primijeniti u svrhu re-kreiranja vlastitog života na zdravim osnovama. 

Knjiga ima 350 stranica, štampana je u kvalitetnom tvrdom uvezu. Moguće ju je naručiti putem e-maila tkoknjige@gmail.com ili na tel. 095/9009-505.

Cijena je 30 eura, s poštarinom za Hrvatsku 35 eura, a za inozemstvo 40 eura. Na isti način i po istoj cijeni možete nabaviti i englesko izdanje knjige u tvrdom uvezu. Knjige nema u knjižarama, tako da ju je moguće nabavti isključivo ovim putem.

Za polaznike tečajeva T.K.O. cijena knjige je 20% niža i može se nabaviti na tečajevima.

Tekst iz pogovora knjige:

“Karmički obrasci jesu svi duševni sadržaji pohranjeni u našoj podsvijesti koji nas opterećuju nepoželjnim tjelesnim stanjima, emocijama ili mislima. Nalik su pokvarenoj ploči koja se stalno i uporno ponavlja pa umjesto da ostvarujemo životne ciljeve, mi se vrtimo u krug.

Mnoge osobe svjesne su svojih ograničavajućih životnih modela i željele bi iz njih izaći, ali ne mogu jer ne znaju kako. Moguće je biti snažno motiviran za rješavanje vlastitog problema, a ne imati i odgovarajuća tehnička sredstva. Iz tog je razloga neophodno posjedovati određenu količinu znanja koje omogućuje ispravnu detekciju uzroka problema te njegovo efikasno rastvaranje.

Knjiga koju držite u rukama bavi se takvom tehnologijom. Ona nudi do sada nepoznate intervencijske metode i demistificira mnoge elemente osobnog razvoja za koje se još donedavno mislilo da nikada neće biti razjašnjeni. Sustavi kojima se knjiga bavi namijenjeni su odlučnima – njihova je primjena jednostavna, a način rada izravan i usmjeren prema suočavanju s uzrocima karmičkih problema. Ukoliko ste spremni mijenjati se, ovo je sustav koji omogućuje promjenu te uspješno rješavanje i najtvrdokornijih problema.”