Radionice

NAPOMENA:

Sve radionice, kao i individualan rad, namijenjene su duševno zdravim osobama koje nisu ni na kakvom medicinskom i/ili psihoterapijskom tretmanu ili liječenju. U okviru radionica i individualnog rada ne postavljaju se nikakve dijagnoze niti provode bilo kakve terapije i/ili tretmani u medicinskom, psihološkom ili psihoterapijskom smislu, niti se na bilo koji način prakticira medicina u smislu zakona. Radionice i individualan rad ni na koji način nisu zamjena za medicinsku, psihološku ili psihoterapijsku dijagnozu, terapiju i/ili liječenje te je, stoga, za propisivanje ili bilo kakvu promjenu propisanog tretmana u tim područjima (preskakanje, izmjena, izostavljanje, prekid i sl.) potrebno savjetovati se s nadležnim liječnikom, terapeutom ili drugim nadležnim stručnjakom. Uvijek potražite savjet svog liječnika ili drugog kvalificiranog pružatelja zdravstvene skrbi s bilo kakvim pitanjima koja imate u vezi sa zdravstvenim stanjem ili liječenjem i nikada ne zanemarite profesionalni medicinski savjet niti ga odgađajte tražiti zbog nečega što ste čuli ili pročitali na radionicama ili tijekom individualnog rada. Odluka o bilo kakvom dodatnom alternativnom radu, terapiji ili tretmanu isključiva je odgovornost praktikanata.

Tehnike osobnog i duhovnog razvoja koje se koriste na radionicama te pri individualnom radu koristite na vlastitu odgovornost. Sve metode utemeljene su na poštivanju tri suptilna principa na kojima je utemeljen ljudski život – bezuvjetne ljubavi, kreativnosti i svijesti. Ako niste spremni na uvođenje većeg stupnja bezuvjetne ljubavi prema bliskim osobama, zatim na preuzimanje odgovornosti za kreativnu ostvarenost te usvajanje neophodne discipline za stjecanje novih znanja i ekspanziju svijesti, ova vrsta rada nije za vas. 

 **********************

Sustavi osobnog i duhovnog razvoja koje vodim imaju tri osnovna aspekta u koje spadaju brojne radionice i razne vrste tretmana.

Prvi aspekt čine sustavi karmičkog čišćenja objedinjeni pod imenom TRANSFORMACIJA KARMIČKIH OBRAZACA“.

Drugi aspekt čine sustavi ekspanzije svijesti i duhovnog prosvjetljenja, odnosno direktne percepcije i direktne akcije pod imenom “SPIRITUALNI RAD“.

Treći aspekt tvore sustavi energetskog iscjeljivanja pod imenom “ENERGETSKI RAD“.

Sve radionice navedeni pod ove tri grupe poredane su prema preporučenom redoslijedu pohađanja, s time da se radionice iz sve tri grupe mogu pohađati manje-više istovremeno. 

***********************

Sve radionice rade se s malim brojem polaznika pa svako ima priliku praktično provježbati sve metode uz nadzor voditelja i asistenata. 

Radna je satnica obično od 9 do 12 sati dnevno, a rad je intenzivan i dinamičan.

Sudionici se tretiraju kao inteligentne osobe koje mogu absorbirati veću količinu informacija i svladati i kompleksne tehnike. Zato dobivaju maksimum teorijskog i praktičnog znanja koji u tom trenutku mogu prihvatiti.

Svaka je radionica i transformacijski proces – takav oblik rada zahtijeva potpunu predanost voditelja i asistenata da bi bio uspješan. Zato svi polaznici mogu računati na duboku osobnu transformaciju, ukoliko je žele i spremni su doprinijeti joj svojom otvorenošću i predanim radom.

Metode koje se prezentiraju revolucionarne su i avangardne – svaka je probojna i omogućuje ostvarenje duhovnih i praktičnih ciljeva koji su još do jučer izgledali rezerviranima samo za “sretnike”, odnosno osobe “dobre karme” ili “sudbine”.

Dok radionice energetskog i duhovnog rada donose mogućnost duhovnog prosvjetljenja te razvoja sposobnosti iscjeljivanja u relativno kratkom roku, sustav T.K.O. omogućuje cjelovit rad na uzrocima ljudskih problema. Takav je sustav danas rijetkost jer premda postoje brojni integralisti u teorijskom smislu te mnogi koji tvrde da posjeduju i integralnu tehnologiju, nitko još nije ponudio integralnu metodu rastvaranja karmičkih problema. Metoda koju sam kreirao je sigurna, stabilna i ima svoju ekologiju, dubinu i zrelost. Ona ne propušta zahvatiti niti jednu od potencijalnih mogućnosti na koje možemo naići prilikom svladavanja osobnih problema – od psiholoških, obiteljskih ili emocionalnih uzroka pa sve do onih koji spadaju u domenu spiritualnih ili ezoteričnih.