Transformacija karmičkih obrazaca, knjiga druga

TKO2 omot

Nakon dvadeset godina istraživanja i osam godina pisanja, dugo očekivana knjiga Transformacija karmičkih obrazaca – Čišćenje kolektivnih ograničavajućih utjecaja – Knjiga druga konačno je izašla iz štampe 2018. 

Za razliku od knjige prve koja se bavi uglavnom individualnim karmičkim obrascima, knjiga druga iz duologije Transformacije karmičkih obrazaca bavi se kolektivnim ograničavajućim utjecajima. Kolektivni karmički obrasci vezani su primarno uz utjecaj Zemljinog energetskog polja koje se u zadnjih nekoliko tisuća godina ponaša kao ograničavajući faktor u ljudskim životima. Iz tog je razloga potrebno poznavati prirodu i vrstu takvih utjecaja, kako bismo na temelju takvog znanja mogli kreirati i odgovarajuću metodologiju njihovog rastvaranja. 

Knjiga ima 448 stranica, tiskana je u kvalitetnom tvrdom uvezu, u boji te ovoga puta obogaćena i brojnim ilustracijama. Cijena knjige je 35 eura, s poštarinom za Hrvatsku 39 eura, a za inozemstvo 45 eura. Možete je naručiti preko e-maila tkoknjige@gmail.com ili telefona 095-9009505. Ako naručujete obje knjige, cijena s poštarinom za Hrvatsku je 69 eura.

Za polaznike tečajeva T.K.O. cijena knjige je 20% niža i može se nabaviti na tečajevima.

******************

SADRŽAJ KNJIGE:

– Kolektivni karmički obrasci
– Kolektivna energetska polja
– Mijazmi
– Kolektivna sredstva mentalnog programiranja
– Matrica – Ograničavajući utjecaj Zemljinog energetskog polja
– Arhetipovi
– Izvorna struktura Kreacije 
– Pet primordijalnih kodova
– Smrt, umiranje i posmrtna stanja
– Napredne metode kreiranja željene realnosti
– Kreiranje izvanmatričnog svijeta

*******************

Tekst iz pogovora knjige:

“Knjiga koju držite u rukama bavi se istinskim uzrocima ljudskih problema. Za razliku od Knjige prve, koja se bavila uzrocima individualnih, Knjiga druga analizira uzroke kolektivnih ograničavajućih utjecaja. Činjenica jest da smo za vlastite probleme odgovorni prvenstveno mi sami jer ih kreiramo svojim postupcima, a također i duševnim stanjima – mislima i emocijama. Međutim, odgovornost za ograničavajuće utjecaje u našim životima mogu snositi i šire cjeline, poput obitelji, društvene zajednice ili planetarne svijesti, poznatije pod imenom „kolektivno nesvjesno“. Iako rjeđe prepoznati kao izvor ljudske problematike, i kolektivni karmički obrasci mogu biti razlogom čovjekove blokiranosti.

Kao efikasan sustav integralne uzročne terapije, Transformacija karmičkih obrazaca na jedinstven način objedinjuje rad na individualnim i kolektivnim utjecajima te posjeduje metodologiju koja omogućuje povratak u stanje duševne i duhovne cjelovitosti. Želimo li ih nadvladati, kolektivne karmičke obrasce prvo treba osvijestiti, a za one koji su spremni ići korak dalje tu su i brojna tehnička sredstva namijenjena njihovom rastvaranju. Tako će svijest čitatelja koji dođe do posljednje stranice ove knjige biti nepovratno promijenjena, dok će oni koji žele i praktično primjenjivati predstavljene metode imati priliku pridružiti se zajednici probuđenih, pročišćenih i ostvarenih ljudi.”

*******************

ČITATELJI O KNJIZI:

Robertina Rimay

NAJBOLJA KNJIGA KOJU SAM DO SADA ČITALA! 

Oduševljena sam još više nego ‘Transformacijom karmičkih obrazaca’, knjigom prvom; a prva mi je bila otkrivenje kao Bhagavad Gita!

Prekrasna je, tako brižno i pažljivo, sustavno iznesenog ogromnog znanja, suptilnog i skladnog izričaja koji se doslovno topi u svijest, a dolazi u divan trenutak i na način da ne plaši ljude situacijom, već unaprijed osigurava utočište.

Neizmjerno se bolje osjećam u svojoj koži nakon pročitane TKO Knjige druge, jer mi je još puno preciznije jasno zašto nam je baš upravo tako kako nam jest i kako tu situaciju možemo konkretno, efikasno poboljšavati.

Obzirom sam se tijekom više terapijskih intervencija itekako uvjerila u izvrsnost Tomislavovih metoda, sve više mi raste želja za daljnjim takvim radom na sebi.
Posebice mi je drago što Tomislav ističe važnost društvenog aktivizma uz praksu osobnog duhovnog razvoja kao jednako bitan faktor uspješno izvedene misije zvane: vlastiti život u ljudskom društvu na ovoj planeti – ovdje i sada, u zajedništvu.

Jadranko Sinković      

U mojim godinama (64), nakon dugog vijugavog puta, nakon mnogih čitanja i mnogih zaborava, s mnogim sjećanjima i uvidima, u knjigama Tomislava Budaka (ne samo s Transformacijom karmičkih obrazaca) dobio sam SINTEZU svih uvida u vlastiti život, kao da je netko dao pravu dioptriju mojim životnim naočalama.

To je kao da imate prepoznavanje, deja-vu efekt svih svojih tjelesnih, duhovnih, intelektualnih, duševnih realnih svojstava. Rijetko sam u tolikoj mjeri doživio prepoznavanje izvora i vlastitoga života i mojega društva, kao u tim tekstovima.

Riječ je o modernoj duhovnoj literaturi koja je duhovnom i intelektualnom spoznajom, gotovo eklektički ali s jamstvom neposrednog iskustva i intelektualne snage, izrazila, po mojem mišljenju, visokovrijednu sintezu duhovnih spoznaja o čovjeku i njegovoj duši u nama poznatom, življenom svijetu.

Mnogi to shvaćaju kao terapeutsko iskustvo, pa zato i čitaju i traže, itd. Svi ti tekstovi, a osobito ‘Transformacija…’ daju mnogo više od terapeutike, ako kome treba i to ‘više’. Još nisam Vam rekao Hvala, Tomislave ! Well done! ?☀️

Jasminka Bobeta

Ovo je preveliko i presloženo učenje da bih ja o njemu mogla napisati kritički osvrt ili recenziju.

No, u jednom dužem razdoblju svog života odlučila sam mu pokloniti svoje potpuno povjerenje i prihvatiti traženi red, rad i disciplinu da ga slijedim. Od toga mi život nije postao bolji. Niti drugačiji. Događale su mi se stvari očekivane, neočekivane, lijepe, i one koje izmiču jedino sigurno tlo pod nogama.

Ono što mi je ovo učenje pružilo je da sam naučila prihvatiti sve što mi se događa, da učim iz lijepih i teških okolnosti i sve to iskustvo ugradim u svoje Biće. Da ostanem vjerna sebi bez obzira na to što mi se trenutno događa. A to je neprocjenjivo.

Damir Mijač

Na prvu sam je ocijenio kao “kopiju” knjiga Davida Ickea. Ali na drugu vidim da se trudiš i uspijevaš razložiti suštinu okupacije ljudskog roda bolje i dublje od Ickea.

Goran Miletić

I Knjiga i prva i Knjiga druga opširni su priručnici za one koji žele zaroniti duboko u sebe. U nastojanju da napravi integralnu metodologiju sređivanja uzroka ljudskih problema Tomislav je otišao najdalje od svih autora koje sam do sada čitao. Razlozi globalnih i kolektivnih problema proučeni su temeljito i prezentirani originalno. A dok drugi autori završavaju s teorijom i nude uglavnom intelektualno razumijevanje ljudske problematike, obje knjige eksplicitno prezentiraju i konkretnu metodologiju čišćenja ograničavajućih utjecaja, i individualnih i kolektivnih. Ovo je rijedak pothvat ne samo za autora iz Hrvatske, već i šire gledano. Najtoplije preporučujem obje knjige.