23e20070d99a6417bfb8e4e5e251ad30SMRT, UMIRANJE I POSMRTNA STANJA


Bardo trauma


Kriza


Izvorna struktura KreacijeOBAVIJEST:

Novi tečaj u okviru TKO edukacije namijenjen je i novim polaznicima, ali i svima koji su već otprije završili trening za TKO terapeute, odnosno prošli svih nekadašnjih 10 ili 11 tečajeva.

U svojim istraživanjima dosta bavio temom smrti i posmrtnih stanja – napravio sam opširnu video prezentaciju i članak, a posvetio sam joj i posebno poglavlje u drugoj TKO knjizi. Međutim, nisam ovakvoj tematici nikada namijenio poseban tečaj. Zato sam, s obzirom na njezinu osjetljivost i kompleksnost, a također i zbog bitnih novih otkrića, odlučio u TKO sustav unijeti tečaj koji će se temeljito pozabaviti ovom temom. Tako će ovaj tečaj postati 11 stupanj, a bivši 11 postaje 12 pa time TKO u najnovijoj varijanti ima 12 stupnjeva.

Stoga pozivam stare polaznike da sudjeluju na ovom tečaju, bilo s grupom kojoj 11 stupanj ionako dolazi po rasporedu krajem siječnja 2024., bilo na dodatnim tečajevima koji se održavaju 3. i 4. veljače te 4. i 5. svibnja 2024.

Naravno da stari polaznici nemaju apsolutnu nikakvu obavezu sudjelovati – vaša TKO edukacija je cjelovita i bez ovakvog dodatka.


TEME KOJE SE OBRAÐUJU NA JEDANAESTOM STUPNJU

Proces umiranja

Posmrtna stanja

Izvorna struktura Kreacije

Struktura naličja Kreeacije (svjetova “nižeg astrala”)

• Teorija i praksa rastvaranja bardo traume

Prolazak kroz krizu 

• Kreiranje optimalnog bardo iskustva