empress_dali.jpg

Carica kako je vidi Salvador Dali…

 
Carica

gaga_electroshock.jpg

…i Carica kako je vidi muzička industrija –
Lady Gaga kao „iluminirana” kraljica estrade, potpuno
kontrolirana od strane nevidljivih „handlera”…Kao što već zna svak’, veći dio reklamne industrije sastoji se od slikanja lijepih i (polu)golih žena s proizvodom. I proizvod se prodaje – kako li je to samo jednostavno. Međutim, ovdje manipulacija ne završava – preko arhetipa Carice moguće je prodati bilo što, a ne samo konkretan proizvod, pa tako i energiju, emocije, stavove i (subliminalne) poruke. Ovo je i temeljni razlog manipulacije arhetipovima, pogotovo kad je riječ Carici, Caru i Svećeniku. Ljudi, ponavljam, imaju potrebu za arhetipom, premda većina toga uopće nije svjesna, a zatim opravdavaju bilo kakvo njegovo utjelovljenje jer misle da arhetip „mora postojati”. Ne mora, ali kao i kod svakog odcijepljenog dijela duše, čovjek žudi za takvim dijelovima, dajući im ponekad i mitske proporcije. A kad nešto ima mitske dimenzije, uz to nešto moguće je uvaliti svašta. Da skratim i pojednostavim – arhetip je izvanredno marketinško sredstvo. Ako vam netko želi nešto prodati, dovoljno je da uz proizvod na vješt način veže neki arhetip. Zato je svaka osoba koja utjelovljuje arhetip ništa drugo nego trgovac pa samo treba nepristrano sagledati što je to što diler dila. Također, kako bi trgovac bio što uvjerljiviji, odnosno što bolje utjelovio arhetipsku sliku, tako postoji čitava industrija koja se bavi proizvodnjom sredstava koja tako nešto omogućuju. Kad je o Carici riječ, prateći oblici koji podupiru ovaj arhetip jesu modna ili kozmetička industrija, odnosno „makeover” industrija u koju spada štošta – od plastične kirurgije pa sve do raznih oblika fitnesa i wellnesa. Za utjelovljenje arhetipa, naime, nije dovoljno biti ono što jesi – moraš sebi dodati i neke nadljudske, a ponekad i neljudske osobine.

meganboobs.jpg

I Megan Fox, premda prelijepa takva kakva jest, mora raditi frankenštajnske
zahvate nas sebi kako bi još bolje utjelovila arhetipsku sliku.
U tu svrhu moguće je koristiti plastičnu kirurgiju, ali i Fotoshop.

 
Carica također predstavlja animu, ženski aspekt muške psihe koji je kod većine muškaraca uglavnom odcijepljen pa kao takav predstavlja idealno sredstvo manipulacije koja je ovdje vidljiva primarno kroz forsiranje podjela između muškaraca i žena, odnosno održavanje društva patrijarhalnim. Međutim, u patrijahalnom društvu mnoge žene imaju problem sa svojom ženskošću, bilo da je riječ o pretjeranoj vezanosti isključivo za ovakav aspekt vlastitoga bića ili je riječ o potiskivanju, bijegu ili negiranju takvog aspekta. Tada muški aspekt automatski preuzima preveliki udio u osobnosti žene ili ona ostaje djevojčica (dijete) koja teži nekoj vrsti androginosti, odnosno bespolnosti. No, nije moguće pobjeći od sebe, iako društvena neravnopravnost stavlja ženu u najrazličitije neadekvatne uloge. U patrijahalnom društvu, naime, postoji strah od žene, od njene moći, intuitivnosti i mudrosti. Iako posebno naglašava svoju muškost, patrijahalni muškarac u stvari je prikriveni homoseksualac koji ponižava ženu jer je se boji, jer strahuje da bi ga mogla nadmašiti ili čak razotkriti njegov latentni homoseksualizam, odnosno promijeniti čitavo ustrojstvo društva utemeljenog na muškom principu koji se oteo kontroli te kao takav vodi čovječanstvo direktno u propast.

lovely-marilyn-monroe-sexy.jpg

M M – vjerojatno najeksploatiraniji objekt za projekciju anime…

Naime, patrijarhat prešutno tolerira muškarčevu promiskuitetnost kao nešto protiv čega nema lijeka. S obzirom da je za skladan partnerski odnos ipak potrebna spremnost na predanost jednom partneru, „bračna nevjera” se ionako osjeća, čak i ako je riječ o obiteljskoj tajni. No, promiskuitetnost je uglavnom posljedica neuravnotežene anime, odnosno animusa. Jednom kada odcjepljena slika za kojom muškarac trči bude integrirana, odnosno vraćena onome kome pripada, dotadašnji neodoljiv poriv za višestrukim seksualnim vezama prestaje biti opsesijom. Čovjek je obično opsjednut vlastitim odcjepljenim aspektima koje projicira u pogodne osobe. Naravno da će anima biti projicirana u žene – ne samo u jednu, već u onoliko koliko bude omogućeno prije negoli dođe do njene integracije. Promjena objekta projekcije obično se javlja u trenutku kada takav objekt pokaže i svoje ljudsko, svakodnevno i više-manje „obično” lice – tada muškarac poseže za novim objektom vlastite fascinacije i mističnu zavodnicu traži negdje drugdje. Anima ne prestaje progoniti muškarca sve dok jednom ne bude integrirana – do tada će muškarac biti sklon promiskuitetu ili, ukoliko je jako emocionalno zatvoren, bijegu od žena i bilo kakvog odnosa s njima. No i tada će anima biti projicirana u nekoga ili nešto – najčešće u majku, čime stvara temelj za Edipov kompleks, odnosno toksične oblike povezanosti s majkom. Takvi oblici povezanosti majku stavljaju u poziciju partnerice i time otežavaju ili potpuno onemogućuju muškarcu ostvarenje emotivne povezanosti s partnericom. Mnogi takvi muškarci jesu u braku i imaju vlastite obitelji, ali je njihov partnerski odnos plitak, formalan i bez istinske bliskosti jer oni već imaju partnericu otprije – mamicu.

Integrirani ženski aspekt stoga doprinosi slobodi muškaraca od manipulacije ovim arhetipom, a isto čini i potpuno integrirani ženski aspekt kod žena. Naime, tko god vidi arhetip u pravome svjetlu, taj ne prihvaća više automatski baš sve što uz njega ide, dok zaslijepljenost arhetipom dovodi do prevelikog stupnja tolerancije i gubitka kritičkog mišljenja. Evo i primjera – primjećuje li itko da današnje Carice promoviraju policijsku državu? Ne? Ili se možda oblače u policijske uniforme i okružuju specijalcima jer je to „sexy”?!? Policija i specijalci jedna je od stalnih tema u spotovima najpopularnijih pjevačica današnjice i to ne može biti slučajno – industrija drži sve konce u rukama i nije moguće progurati ništa što ona ne blagoslovi. Odnosno moguće je, ali nećete dobiti nikakvu promociju i imat ćete tretman koji nije niti približan onome koji ima prva liga korporacijskih igrača.

beyonce-knowles-policewoman.jpeg

beyoncewithpolice.jpg

Beyonce promovira policijsku državu u spotu i na nastupu…baš je seksi biti okružen bezdušnicima u
crnim uniformama…


Evo što još prodaju današnje Carice. Na žalost, arhetip mlade, lijepe, erotične i moćne žene danas se sve češće eksploatira u svrhu kontrole uma, odnosno popularizacije destruktivnih ideja koje su po svojoj prirodi potpuno neprirodne – od promocije promiskuitetne seksualnosti, sotonizma, i novog svjetskog poretka pa sve do transhumanističkog plana i programa kojim se promoviraju robotska, androidna tijela. Otvoreni i subliminalni sotonizam prisutan je u gotovo svim spotovima vodećih ženskih pop zvijezda, ali i u njihovom oblačenju i „stylingu”. Zanimljivo kako takva promocija prolazi potpuno nezapaženo od strane masa i masovnih medija, premda je u zadnje vrijeme postala potpuno eksplicitna. Tako svjetskom estradnom scenom dominiraju bezdušne demonice proizvedene u tajnim laboratorijima vladinih agencija za kontrolu uma, a sve pod okriljem danas već čuvenog projekta „Monarch“, sa svojom tipičnom simbolikom poput leptirića, odjeće s motivima mačke ili leoparda, odnosno Miki Maus ušima… Kroz bezdušnu lutkicu, potpuno lišenu vlastitog identiteta, lako je kanalizirati bilo što pa tako i ideju vladavine nižeg astrala na Zemlji, izraženu kroz globalni totalitarizam, policijsku državu i potpunu robotiziranost. Svojom erotičnošću one takve ideje promoviraju kao privlačne, sexy, odmetničke, cool, fora, ispravne, prirodne. Kako da ne, hodati naokolo s rogovima je totalno prirodno, baš to svima nama fali, jedva čekam da si nataknem rogove pa s njima odem u supermarket…


rihanna_horns.jpg

gaga_horz.png

Arhetip Carice u varijanti Ðavolove ljubavnice – eksplicitno ga utjelovljuju Gaga, Rihanna,
Beyonce i mnoge druge žene-djevojčice-demonice…


Nadalje, kad je o ideji transhumanizma riječ, roboti koje filmska i glazbena industrija u novije vrijeme kontinuirano promoviraju mogu biti upotrijebljeni u najrazličitije svrhe – od rada pa sve do ratovanja. Međutim, postoji i specifičan plan svjetskih vođa kad je riječ o najsofisticiranijoj robotici – onoj koja omogućuje kreiranje anorganskih pandana organskim tijelima. Naime, njihov je cilj s vremenom napustiti organska tijela koja pate, osjećaju emocije, razbolijevaju se i stare te razviti androidna koja će imati gotovo neograničen vijek trajanja, a u slučaju oštećenja moći će biti zamijenjena novima. Na taj način moguće je sebi osigurati besmrtnost, pogotovo ako znate kako dušu povezati s materijalnim tijelom. Androidna tijela neće nipošto biti nalik mašini, ona će izgledati kao ljudska, ali će biti izgrađena od od sofisticiranih anorganskih materijala. S obzirom da je upravo to cilj, treba ga promovirati preko sredstava indoktrinacije te prokazati kao poželjan i simpatičan. I eto ga, lijepe djevojke iz vrha glazbene industrije iz središnjice dobivaju zadatak da u svoje nastupe, omote i nazive albuma, kao i teme pjesama, unesu robotske elemente. Jer, otkud bi baš sve sponzoruše industrije unijele takve motive u svoje djelovanje – nisu one za to sposobne same, netko im je morao reći ili nametnuti robote i robotizaciju kao dio imidža. Onaj isti koji im je nataknuo rogove, obukao ih u leopardovo krzno ili ih ukrasio leptirićima. Bitno je, dakle, da uz neku ideju, koliko god bolesna bila, vežemo mlado, (polu)golo žensko tijelo koje još k tome pjeva i sve se može prodati, pa i najbolesniju i teško zamislivu nebulozu.

beyonce robot

Beyonce u robotskom izdanju…

rihanna-titan-robot.jpg

… Rihanna zavađa dva „simpatična” robota…

christina_aguilera_bionic.jpg

Christina Aguilera je otišla i korak dalje te postala borgovska „bionička žena”…


lady-gaga-evil-robot-nude.jpg

…a Gaga je postala zli robot na štakama koji iskorištava ljudska bića te ih
iscijeđene odbacuje…


Tako umjesto prezentacije vlastite ženske strane u njenom najvišem aspektu, moderne „carice” prodaju dušu novom svjetskom poretku, ne propuštajući utjeloviti neki od njegovih simbola ili aspekata. Ako je promocija policijske države, bezdušnosti, Bafometa, Ðavla, demona, crne magije, robotiziranosti i transhumanizma, manipulativne i mračne seksualnosti normalna stvar, onda sam ja na krivoj planeti. A najnoviji spot Lady Gage izravno govori o kreaciji nove rase na zemlji, stvorenoj od strane „majke čudovišta” (mother monster) koja obitava u svemiru, na „području koje se nalazi u vlasništvu vlade”. Tu novu rasu predstavlja Gaga koja izgleda zanimljivo – puna je koštanih umetaka koji od nje čine biće nalik demonskom. Da li Gaga ovime najavljuje ili obznanjuje rad svjetske vlade u sjeni na kreiranju nove rase koja će moći utjeloviti i potpuno izobličene duše koje pripadaju svijetu nižeg astrala? Nešto nalik Orcima iz Gospodara prstenova? Jer, ovo je rođenje opisano kao „veličanstveno i magijskih proporcija” – na Zemlju dolaze djeca monstrumi koja nemaju predrasuda već teže “neograničenoj slobodi”…


bornthiswaycover.jpg

Gaga u najnovijem spotu promovira genetski inženjering. Ali kakav – što više
nalik  demonskom biću, to bolje…


No, mlade generacije sve ovo toleriraju jer su ove djevojke njihovi idoli, odnosno utjelovljenja arhetipskih slika. Isto se tako previđa očigledna egzekucija rock umjetnika koji ne žele surađivati sa sustavom. Zadnja je izvršena nad Michaelom Jacksonom, čemu je prethodilo sustavno rušenje njegovog ugleda te blaćenje lika i djela. Sada istu stvar rade s Britney Spears koja želi izaći iz đavolje pećine, ali joj sistem ne da. Nadam se da će preživjeti… Ovakvo djelovanje industrije jednostavno upropaštava većinu kvalitetnih umjetnika, bilo da je riječ o glazbi, filmu ili bilo kojoj drugoj umjetničkoj grani – čim se oko nekog oblika umjetnosti stvori industrija, ona potpada pod utjecaj propagandista koji ne biraju sredstva kako bi je iskoristili i potpuno instrumentalizirali. Frank Zappa, još jedna od žrtava establišmenta (koji se godinama borio protiv cenzure u glazbi te gluposti u politici – kad je konačno najavio i kandidaturu za predsjednika odjednom je dobio rak i ubrzo umro…) još je krajem osamdesetih utvrdio kako je industrija potpuno zavladala glazbenom scenom i kako mladi glazbenici koji ne žele pratiti industrijske trendove nemaju nikakve šanse. Kakva je situacija danas, dvadesetak godina kasnije, nije teško zamisliti jer se ovakvom trendu baš nitko ne suprotstavlja. 

 
Car

obama_pharoa.jpg

Najnovija varijanta svjetskog mega-cara…
koji ne zna da postoji samo jedan pravi mega-car
u odnosu na njega Obama je samo još jedan Hipishizik Metafizik


Carica i Car predstavljaju ženski i muški princip u svom fizičkom aspektu, pa tako i roditeljske figure. Individualne roditeljske figure odgajaju djecu koristeći se primjerom, autoritetom i integritetom, dok bi kolektivne roditeljske figure to isto trebale činiti s narodima, odnosno čovječanstvom u cjelini. Međutim, roditelji se ne bi trebali koristiti arhetipom kao sredstvom odgoja, već svojom izvornom, istinskom prirodom, izraženom na način primjeren djetetu. Arhetip je stoga lažno sredstvo utjecaja, namijenjeno manipulaciji koja je primjerena jedino maloj djeci koja se još uvijek nisu odvojila od svijeta iz kojeg su došla – rajskih razina izvorne Kreacije gdje mitska bića uistinu postoje. No, današnju mladež odgajaju Gaga i Rihanna odnosno likovi poput Jay Z-ja i ostalih rappera masona, koristeći se jedino i isključivo arhetipom koji im donosi stopostotni „hype”, ali potpuno lažan i/ili destruktivan sadržaj. Današnji carevi osobe su poput lijepih glumaca, rock zvijezda ili mladih biznismena prepunih para koji svojim životima daju primjer mladim generacijama. Kakav? Loš. Umjesto da ih uče integritetu, poštenju, duhovnosti, kreativnosti ili čvrstoći karaktera, oni sve ove vrijednosti uništavaju izravnim negiranjem ili relativiziranjem. Umjesto puta prema ostvarenosti utemeljenoj na povezanosti s vlastitom dušom i sveopćim duhom, ovakvi uzori uče mlade kako manipulirati svime i svačime kako bi se došlo do love i statusa, najljepših žena i najfinije droge. Možda je najveća takva zvijezda današnjice upravo američki predsjednik koji izravno i neizravno mladima prenosi upravo ovakve poruke. I ne samo mladima – svima ostalima koji u njemu vide Cara.

No, tko je Barack Obama i što prodaje? S obzirom da izgleda kao maneken i ne zna bez blesimetra reći dvije suvisle rečenice, definitivno nešto prodaje. Zato krenimo od marketinga kojim se koristi, odnosno simbola koje promovira. Obamin je logo izlazeće sunce koje simbolizira „zoru novog dana“, a taj smo simbol prvi puta u novijoj povijesti mogli vidjeti na grbu SSSR-a. A zatim stižu i čuveni plakati koji se poigravaju socrealističkim dizajnom karakterističnim za propagandni materijal komunističkih diktatora s početka dvadesetog stoljeća. Ako primijenimo metodu „car je gol” i uzmemo u obzir izravnu povezanost Obamine ikonografije s komunističkim parolama i simbolima, što možemo zaključiti o ciljevima njegove politike? Evo što – Obama je došao uvesti socijalizam u SAD, ali i šire. No, ne socijalizam Chavezovog tipa, već fašizam zaodjenut u socijalizam. Naime, izlazeće sunce bilo je također i fašistički simbol, izražen primarno kroz svastiku, ali i kroz neposrednu primjenu u fašističkom propagandnom materijalu. Međutim, svijet je osudio fašizam, a i isto tako i komunizam, dok bi elemente socijalizma još mogao prihvatiti jer oni nisu toliko sotonizirani kroz medije. Ako, dakle, izlazeće sunce simbolizira „zoru novog dana” kao jedan od temeljnih komunističkih simbola, nemojmo se zavaravati – Obama je novi drug predsjednik, veliki vođa, odnosno bolje rečeno – veliki brat. U stvari, zbog boje kože on je pravi „undercover brother” jer postoje brojne indikacije da je svoju karijeru započeo još na Columbia sveučilištu kao agent CIA-e. Pa ipak, s obzirom da se zaodjenuo u ruho mladog i simpatičnog Cara, ovo nitko, i pored zdravih očiju, ne vidi. Osim nas djece.   

soviet_coat_of_arms.png


designforobama.jpg

                  Zašto se koristiti drugačijim sloganom kad je plan identičan – kaže enciklopedija da izlazeće sunce na grbu Sovjetskog Saveza predstavlja
„zoru novog dana” za proletere svih zemalja…

  rising_swastika.jpgimg_4325.jpg
Izlazeće sunce sa svastikom na razglednici Freiburga iz tridesetih godina prošlog stoljeća te na bedžu Hitlerjugenda…

 
mao.jpg    obama_dawn.jpg
Isto izlazeće sunce („zora novog dana”) na posteru druga Mao Ce Tunga i druga Obame…

    obamasun.jpgheroj_tito.jpgobama_stalin_hitler.jpg
Pa zar baš svaki komunistički diktator mora svoj lik vezati uz simbol sunca?
Izgleda da mora – vjerojatno je riječ o direktivi iz središnjice, kako bi se braća prepoznala…

obama_lenin.jpg

Zašto išta mijenjati kad je riječ o drugarima s istim ciljevima…                 


No, tko je još Obama? Kažu njegovi kritičari da se u stvari zove Barry Soetoro, da je rođen u Keniji, a živio u Indoneziji, da nema američki rodni list, odnosno da je još u ranoj mladosti regrutiran od strane korporacija kako bi ga izgradili u takozvanog „korisnog idiota” („useful idiot”), kako članovi masonerije zovu političare. I premda Obama plaća svoje advokate stotine tisuća dolara kako bi tajili njegov rodni list, premda ga brojni ljudi tuže za prijevaru, premda nije u američkoj politici promijenio ama baš ništa od vremena drugog korisnog idiota, G. W. Busha, nego uspijeva raditi stvari koje se čak niti Bush nije usudio, premda njegovo ime nije i njegovo pravo ime, nitko ništa ne poduzima jer je Obama novo utjelovljenje arhetipa Cara, a ljudi žele biti zaslijepljeni arhetipom. Zatvorit će oči na apsolutno sve, zataškat će bilo što, samo da ne vide istinu. Tolika je čovjekova „ljubav” i ovisnost o arhetipu. Ma ne, nije on takav, kako možeš tako govoriti…Pitajte Afganistance ili Iračane, a uskoro i Irance, kako mogu – tamo se još uvijek harači i rekreativno ubija. Je li i njima Barack predstavlja „božju milost” ili prokletstvo?

Naime, „Barack” ili „baraka” afričko je ime koje ima svoje korijene i u arapskom i hebrejskom te znači „božja milost ili blagoslov”, „Hussein” na arapskom znači „zgodan, dobar ili pristao”, dok „Obama” na Dhoulou jeziku plemena Luo, najveće etničke grupe u Keniji, znači „onaj koji ide svojim putem”, „izvan norme”, ali može predstavljati i nekoga tko je loš čovjek koji je krenuo „lošim putem”. Prema drugim tumačenjima slog „ba” je još jedno od imena za „dušu”, „ra” za „boga”, a „ka” je naziv za „srce duše”, dok je „obama” riječ od dva sloga pri čemu „oba” ili samo „ba” još jednom predstavlja „dušu”, a „ma” majku ili „Maat”, egipatsku boginju pravde i ispravnosti. Tako bi ime „Barack Obama” moglo značiti „blagoslov dobrote i pravednosti koji dolazi iz srca duše”. Da, lijepo mu je ime, kad bi njegova djela potvrđivala značenje imena, ali na žalost ne potvrđuju. Evo i još jedne zanimljivosti. „Barak” na hebrejskom također znači „munja/grom”, dok „bam-mau” predstavlja visine. Kad u Bibliji Isus kaže – „vidjeh Sotonu kako pada kao munja s visina”, na hebrejskom bi se „munja s visina” reklo „barak bam-mau” (prevedeno fonetski). Zanimljive li koincidencije…

Što bi se iz svega ovoga moglo zaključiti nego da je „Barack Obama” u stvari magijsko ime Barryja Soetoroa! I ovo je vjerojatno presedan – po prvi puta u novijoj povijesti svijetom vlada osoba s magijskim imenom. A ljudi se još k tome dive njegovom značenju… Ponavljanje nečijeg magijskog imena ima kojekakve učinke – prvo, daje snagu osobi jer priziva sile koje su spomenute u imenu i drugo, štiti od uvida u istinu, u pravo stanje stvari, odnosno maže oči i stvara dimnu zavjesu. Naime, niste li već primijetili da naši vladari uzimaju jako zvučna i moćna imena – obitelj Bauer uzela je prezime „Rothschild”, obitelj Saxe-Coburg-Gotha „Windsor”, a mnoge estradne zvijezde također mijenjaju ime kako bi zvučalo „magičnije”. Nadalje, kad je već mijenjao ime, zašto je Obama, znajući kolika je nepopularnost muslimanske kulture nakon 11. rujna, baš morao uzeti i srednje ime „Hussein”? Možda zato da naglasi svoju neizmjernu „demokratičnost” te ušutka sve one koji ga kritiziraju s protuargumentom zvanim „ti si protiv mene jer sam crnac, a ti jer misliš da sam musliman”, jednako kao što se i svaka kritika cionističkog fašizma nastoji srušiti etiketom „antisemitizma” ili , još apsurdnije, „negiranjem holokausta”. No, sve ovo vjerojatno i nije najveća Obamina tajna – možda postoji i puno veća. O njoj u svojoj prezentaciji govori Freeman, poznati neovisni istraživač iz Austina. Evo i moje najkraće moguće prezentacije, a za opširniji uvid u tematiku pogledajte Freemanovu.

akhenatenhat.jpg
Na koga vas podsjeća zgodni faraon Akhenaton?

 
 
queentiye.jpg
Na koga vas podsjeća ne toliko lijepo lice majke
navedenog faraona?

 

obamareincarnatedking2.jpg
Evo i na koga mislim…


obama_cloning.jpg
Cijela klonirana obitelj, čak i djeca izgledaju kao kćeri tadašnjeg faraona
– sličnost je frapantna…
 


Je li moguće da je cijela predsjednička obitelj klonirana? Zašto ne, još sredinom osamdesetih godina prošlog stoljeća znanstvenici izjavljuju kako su u mumijama pronašli neoštećen genetski materijal. Što to znači, zašto takva vijest? Uzmemo li u obzir činjenicu da se danas kloniranje uredno obavlja na životinjama, a tehnologija koju posjeduje svjetska vlada u sjeni barem je 50 godina ispred one koju daju u javnost, tada nije teško zaključiti da se kloniranje obavlja i na ljudima, i to barem od drugog svjetskog rata nadalje. U tajnosti, naravno. Razmislite malo i zaključite sami – ako je našim vladarima genetika toliko bitna, ako im je toliko važno očuvanje krvnih linija koje ih povezuju s aristokratskim obiteljima drevnih civilizacija, zašto bi uopće propustili klonirati jednog faraona kod kojeg je pronađen neoštećen genetski materijal? Ponavljam još jednom, magije vladaju svijetom, kako kaže naslov jedne knjige. Izravan nastavak faraonske krvne linije svakako je u interesu svjetskih vladara, kako zbog magijskog učinka, tako i zbog zaštite i održavanja specifične genetike koju karakterizira bešćutnost, odsutnost empatije ili potpuna amoralnost. A magijski je učinak višestruk – zavaravanje, mazanje očiju, igranje na kartu arhetipa kako bi se korištenjem mladog i simpatičnog predsjednika progurao novi svjetski poredak. I naravno, svi koji u njemu vide utjelovljenje arhetipa napast će vas da ste ludi ukoliko im na bilo koji način ugrozite projekciju. Obama faraon? Ti si lud, bolestan, izopačen…to ti je paranoidna znanstvena fantastika… A za to vrijeme Obama neometano obavlja posao za prave svjetske vladare, ništa ne mijenja, nadu je uništio, vjeru pokopao. Sprema nove ratove, uvodi obaveznu vojnu obuku, dozvoljava uništenje ekonomije i polako razara vlastitu državu. Jer, to je pravi cilj njegovog mandata, a sve ostalo su samo prazne riječi, identične ispraznim komunističkim parolama.

obamabinlanen.jpg

Jedini pravi „muslimanski terorist” nalazi se u
Washingtonu i zove Barack Hussein Obama