Radionice


Škola osobnog razvoja koju vodim ima tri osnovna aspekta u koje spadaju brojne radionice i razne vrste tretmana.

Prvi aspekt čine sustavi karmičkog čišćenja objedinjeni pod imenom “Transformacija karmičkih obrazaca“.

Drugi aspekt čine sustavi ekspanzije svijesti i duhovnog prosvjetljenja, odnosno direktne percepcije i direktne akcije pod imenom “Spiritualni rad“.

Treći aspekt tvore sustavi energetskog iscjeljivanja pod imenom “Energetski rad“.

Sve radionice navedene pod ove tri grupe poredani su prema preporučenom redoslijedu pohađanja, s time da se tečajevi iz sve tri grupe mogu pohađati manje-više istovremeno.

***********************************************************

Svi tečajevi koje radim spadaju trenutno među najkvalitetnije na planeti. Primarni razlozi za to proizlaze iz kvalitete sadržaja, odnosno uspješnosti metodologije.

No, osim atraktivnog sadržaja, postoje i drugi razlozi zašto je tome tako. Evo i koji. Radna satnica većine naših tečajeva u prosijeku je 10 sati dnevno (neki  traju i po 12, odnosno 14 sati dnevno), a rad je intenzivan i dinamičan. Rade se s malim brojem polaznika, pogotovo kad je riječ o sustavu Transformacije karmičkih obrazaca – do maksimalno 8 osoba.

Za svaki par polaznika osigurava se poseban asistent koji se njima bavi tijekom tečaja te omogućuje da svaka vježba bude izvedena kako spada.

Sudionici se tretiraju kao inteligentne osobe koje mogu absorbirati veću količinu informacija i svladati i kompleksne tehnike. Zato dobivaju maksimum teorijskog i praktičnog znanja koji u tom trenutku mogu prihvatiti.

Svaki je tečaj i transformacijski proces – takav oblik rada zahtijeva potpunu predanost voditelja i asistenata da bi bio uspješan. Zato svi polaznici mogu računati na duboku osobnu transformaciju, ukoliko je žele i spremni su doprinijeti joj svojom otvorenošću i trudom.

Metode koje se prezentiraju revolucionarne su i avangardne – svaka je probojna i omoguæuje ostvarenje duhovnih  i praktičnih ciljeva koji su još do jučer izgledali rezerviranima samo za “sretnike”, odnosno osobe “dobre karme” ili “sudbine”.

Dok tečajevi energetskog i duhovnog rada donose mogućnost duhovnog prosvjetljenja te razvoja sposobnosti iscjeljivanja u relativno kratkom roku, sustav T.K.O. omogućuje cjelovit rad na uzrocima ljudskih problema. Takav je sustav danas rijetkost jer premda postoje brojni integralisti u teorijskom smislu te mnogi koji tvrde da posjeduju i integralnu tehnologiju, nitko još nije ponudio integralnu metodu rastvaranja karmičkih problema. Metoda koju sam kreirao je sigurna i stabilna, ima svoju ekologiju, dubinu i zrelost. Ona ne propušta zahvatiti niti jednu od potencijalnih mogućnosti na koje možemo naići prilikom svladavanja osobnih problema – od psiholoških, obiteljskih ili emocionalnih uzroka pa sve do onih koji spadaju u domenu spiritualnih ili duboko ezoteričnih.

Svi tečajevi treniraju vas i za kvalitetne terapeute – pogotovo tečajevi Transformacije karmičkih obrazaca. S takvom naobrazbom možete u roku od godinu-dvije stasati u uspješnog terapeuta koji je u stanju cjelovito rastvoriti nečiji problem radeći izravno na njegovim uzrocima.