Get Adobe Flash player

NAJAVA DOGAÐANJA

   
SIJEČANJ
 
 
REIKI I - Uvod u energetski rad - Zagreb, 31. 1 i 1. 2. 2015.
 
VELJAČA
 
 
TRANSFORMACIJA KARMIČKIH OBRAZACA - Peti stupanj - Beograd, 14. i 15. 2. 2015. 
 
TRANSFORMACIJA KARMIČKIH OBRAZACA - Prvi stupanj - Beč, Austrija, 28. 2 i 1. 3. 2015.
 
OŽUJAK   
 
 
INTENZIV DIREKTNOG ISKUSTVA ISTINE - Volavje, od 13. do 15. 3. 2015. 
 
TRAVANJ
 
 
TRANSFORMACIJA KARMIČKIH OBRAZACA - Prvi stupanj - Den Haag, Nizozemska, 18. i 19. 4. 2015. 
 
TRANSFORMACIJA KARMIČKIH OBRAZACA - Drugi stupanj - Den Haag, Nizozemska, 25. i 26. 4. 2015. 
 
SVIBANJ 
 
 
 
 
LIPANJ
 
DEVETODNEVNI INTENZIV - Korčula, od 19. do 28. 6. 2015. 
 
 

Preporađanje (Rebirthing)

Preporađanje ili svjesno povezano disanje je metoda koju je otkrio Leonard Orr sredinom 70-ih godina u Californiji. Svoju popularnost ova metoda duguje izvanrednoj jednostavnosti i efikasnosti postupka koji se osniva na bazičnoj, prirodnoj funkciji života - disanju. Poznato je da je disanje i njegova regulacija osnova većine sustava samorazvića jer potiče koncentraciju duha, s time da ovdje disanje predstavlja i sistem samoizlječenja - psihičkog i fizičkog.
Ljudi uglavnom nisu svjesni elementarne snage skrivene u dahu i njegovom ritmu, u udisaju i izdisaju. U ravnomjernom, kontinuiranom i dubokom disanju krije se rješenje mnogih problema koji muče suvremenog čovjeka. No vanjsko  disanje samo je grubi odraz suptilnog unutrašnjeg disanja koje se odvija u beskonačnom kruženju daha. Neinhibirano, svjesno i povezano disanje, onakvo kakvo imaju mala djeca ili životinje, najtočniji je odraz tog kruženja unutar čovjeka. O tome govori i Leonard Orr kada kaže da čovjek preporađanjem stupa u kontakt sa Univerzalnim energetskim poljem ili Beskonačnim bitkom.

 

deep-breath.jpg


Osnovna namjena preporađanja je sjećanje i ponovno doživljavanje čovjekovog rođenja, ponovni psihološki, fiziološki i duhovni doživljaj trenutka prvog udaha i oslobađanje od njegove traume. Postupak započinje preobražajem podsvjesnog utiska o rođenju, od primalnog bola do ugode i zadovoljstva. Efekti na život su trenutni - negativne energetske šablone iščezavaju, starenje ustupa mjesto pomlađivanju jer se tijelo puni energijom univerzalnog energetskog polja. 
Preporađanje oslobađa mišićne blokade, inhibirano disanje, negativne emocije utisnute u mišiće, organe i stanice tijela, probleme s kičmom, cirkulacijom te seksualnim životom. Tako se preporađanjem oslobađamo tjelesnog i emotivnog aspekta traumatskih iskustava najrazličitijeg tipa - iz sadašnjeg, a također i prošlih života. 


Jedna seansa preporađanja traje od 45 do 90 minuta, a može se raditi individualno ili grupno, uz preporoditelja koji kontrolira proces.